stallmys !

Idag blev det att följa med min lilla syster till ridskolan och sedan vidare till stallet och mysa lite med Blueboy och fixa lite de det är lite rörigt i stallet för hon som bor i stallet är på semester och andra bor där. De ville tydligen ge Blueboy havre men nejnej det ska han INTE ha ;P Men ja.., det finns väl inte mycket mer att säga.
Eller bara en sak vad vill ni läsa om ?


onsdaguteritt :)

Idag blev det att rida ut en mellanlång runda med galopp,trav och skritt.  Blueboy var ju såklart pigg men ändå inte så jobbig. Han fick galoppera på ett tag för han ska ju vila imorgon så att han inte blir superjobbig på fredag.

Första skolan var rätt chill vi gjorde inte så mycket och så fick man ju träffa alla som man inte har sätt på en vecka. Men nu måste jag gå, mycket som måste göra!

Puss...

snart....

Snart är designen och headern klar !

hoppträningen gick bra!

Idag skulle jag träna och det gick faktiskt jättebra! Hoppade alla olika hinder förutom vattenmattan som vi inte ska hoppa nu på någon gång eftersom han är livrädd för den.  Blev faktiskt riktigt nöjd med träningen för det har gått lite mindre bra de senaste gångerna så detta behövde vi. Sen fixade jag till Blueboy och stack och kollade när de andra tränade en liten stund. Men nu ska jag inte tjata mer utan ni ska få se lite sommarbilder & bilder när jag rider:

ny design och header ;)

Äntligen blir det ändring här på bloggen för jag ska ändra design och header till någn bättre och finare.
Den förra är så uttjatad och gammal så det bara måste bli nytt nu!

Men som ni vet så är jag "Jätte" duktig på att blogga men ska försöka göra det mer så jag ska länka bloggen så att flera läser och tycker att det är intressant att läsa.

Iallafall nu ska ni få se ett par sommarbilder som jag tog för någon dag sen, resten får ni se imorgon:

ingen läser, och jag slutar att blogga då....

♥Haha....... Som ni märker bloggar jag bara när jag tycker att det är någon som läser och det verkar som att ingen gör det så därför slutade jag blogga på ett tag för det är inte roligt att göra det då!
Men tänkte göra ännu ett försök att blogga och se om någon läser denna gången!..

Det har hänt en massa av saker sen jag bloggade sista gången. Men en av de roliga sakerna är att Caroline i mitt stall har kommit hem från Norge nu! Sen har jag hoppat Blueboy och det är faktiskt mycket mycket bättre nu! För att få lite mer hjälp har vi nu ansökt till ponnyakuten och hoppas verkligen att vi kommer in och får hjälp.

Dagarna i skolan är väll inte någon mer skillnad än innan så där har jag inte så mycket att säga.                                            


♥ ♣ ♥

RSS 2.0