28 februari ! :)

Idag var det första dagen i skolan, roligt men mycket läxa blev det :)
Idag blev det uteritt med Julia, och det blev ju som det alltid blir den galen runda och jag som höll på att ramla av 5 ggr, haha xD Men vi klarade det och dog inte som vi hoppades på.

Imorgon blir det hoppträning, alltid lika roligt. Hoppas att han är lugn och inte stisig och jobbig som han kan vara ibland. Skriver imorgon hur det gick. Men nu tänkte jag skriva vad jag har planerat att göra med Blueboy i veckan:

Måndag: Uteritt, lång runda!
Tisdag: Hopp-träning
Onsdag:Blir att träna lite dressyr
Torsdag:Han får en vilodag!
Fredag:Fixa alla grejer och Blueboy inför tävlingen, rida lätt dressyr och en liten skrittrunda ute efterrått!
Lördag:Tävling!
Söndag:Uteritt, lång runda! bild på min söta och underbara katt!

svar :)

Ina Ögren om hejsan:
Tycker du bloggar bra ;)
Fortsätt så kommer det fler kommentarer ;)

Svar: Tack så mycket! Roligt att någon mer läser :) <3

uteritt ( :

bilder från vår galna och alltid lika rolig uteritt!!! :D :D

hejsan

Hänt ganska mycket sen jag bloggade. Har inte bloggat för det har börjat bli lite tråkigt när ingen läser och kommenterar.Iallafall idag ska jag hoppa lite titt-hinder, och träna inför tävlingen i perstorp den 5 mars. Vi ska göra ett andra försök eftersom den första tävlingen vägrade vi ut oss men det gick ändå jättebra!

Nu gör jag inte så mycket, men ska snart ner och äta. Efter det ska jag städa bilen och sedan dra mig vidare till stallet :)nytagen bild på mig :)

tävlingen i går

tävlade ju igår och det gick som det gick. Började inte så jättebra det var ju min första "riktiga" tävling så jag var ju nervös och Blueboy kände det.

LD+5:n vägrade vi ut oss på femte hindret.
LC vägrade vi ut oss på sjunde hindret. Nöjd efter som Blueboy är Blueboy och vi gjorde vårt bästa! Det är tänkt att vi ska göra ett andra försök i Perstorp den 5 mars. Vi får se om det blir, hoppas i allafall det!

Lagt in videor från när jag hoppade på youtube så ni kan kolla där om ni vill !
Lägger också in det på facebook.

Idag gick jag med Blueboy för att han tävlade igår så han behövde gå lite. IMorgon blir det dressyr träning och på tisdag är det hopp träning! :)<3

2 dagar kvar :D

Ja, nu är det bara två dagar kvar! Är skit nervös men det går bra det vet jag. Idag var jag inte i stallet och red utan bara sa hej och pussade på honom. IMorgon blir det att pyssla om han och göra iordning till på lördag. Men nu ska jag plugga matte. Hejsvejs! fick bli en bild på mina underbara systrar!

Blueboy är bäääääästttt......!!!!!!!!!!!

Tränade ju i tisdags och det gick verkligen jättejätte bra! Han hoppade alla titt hinder. Han tillochmed hoppade vattenmattan utan att stanna! Har aldrig hänt innan. Är iallafall sjukt nöjd och VET att det kommer gå jättebra på tävlingen!

Alla <3 dag !

Hoppas ni har en bra alla <3 dag :)  !
Red idag och det gick jättebra. IMorgon blir det hoppträning. Hinner inte skriva så mycket nu för jag ska plugga ; )

stackars blueboy...

När jag skulle hämta blueboy idag så var han helt svullen på läppen. Han hade sår inuti så han har bitit sig i läppen, stackarn! Han kunde knappt äta och läppen bara hängde. Men det är förhoppningsvis bättre imorgon så vi kan träna dressyr. Fotade hans blå nya grejer idag så lägger nog upp de senare idag annard imorgon.

Imorgon är det alla hjärtans dag : D Blir nog en chill dag i skolan vi ska kolla film och göra lite andra grejer.

en liten bild på mig : )

tillbaka, förhoppningsvis ;)

Inte bloggat på ett tag nu för att det är väldigt tråkigt när inget läser och kommenterar ; (  Iallafall så har blueboy varit en underbar ponny nu ett tag. Har gått jättefint i dressyren och hoppningen går superbra! Idag skrittade jag ut till stranden som var jättemysigt!

Tänkte berätta en lite nyhet: Jag och blueboy ska ut på vår första tävling den 19 februari i åsbo. Ska bli jättekul och det går nog bra, det måste det! Julia ska följa med och hjälpa till, allt är redan planerat och fixat och jag är super nervös ; P.....


RSS 2.0